söndag 19 april 2015

Långt inlägg om helgen...

Tjabaluba, jag valde att ta en paus från datorn i helgen. Oftast så brukar jag inte vilja starta upp datorn när jag är hemma på helgerna. Men jag tänkte jag skulle ta och berätta lite om helgen i korthet. På fredagen så gick skolan nått enormt långsamt. Efter skolan gick jag och E till internatet för att packa mina grejer. Men vi stannade här tills internatet stängde för att sen gå till marknaden och sen sätta oss för att bara prata en stund innan hon tog bussen hem och jag lämna där och väntade på mamma. När mamma kom så åkte vi raka vägen till Vörå. Där en vovve bodde. När vi kom dit så prata vi med ägaren och skrev på papper och packa hundens saker i bilen för att sen åka hem. Nästan hela vägen hem hade jag en hund i knät. Väl hemma så var de en nyfiken hund som gick omkring för att undersöka vart den hamnat. Lufsen kom aldrig ner för trapporna mot källaren och mitt rum så när hunden gick ner blev jag lite chockad av någon orsak. Allt gick bra lite grät den men de hör ju till. Hunden sov hos mig i min säng hela natten. Ville bli kliad några gånger men annars gick de bra.

Klockan halv 10 kom en hund upp i sängen och väckte mig, ovant men gulligt. Så låg där en stund och drog mig innan jag gick upp. Lufsen var ingen knähund men denna är en riktigt knähund minsann. Lufsen var ganska fotovänlig men denna är inte lika lätt att få på bild. Måste passa på när hunden sover haha :P Efter maten åkte jag och mamma och hämta mina nya glasögon, hade på mig dem i stan men fick ta av mig den när jag kom hem för jag fick sån huvudvärk av dem. Men sen på kvällen så hade jag dem igen. Så när alla andra går och sover kommer hunden ner trippande för trapporna och kommer och sover med mig. Eller först kolla jag en film så vi kolla den till slut innan jag släckte och börja sova. Snarkade gjorde den också haha, så gulligt låg och fnissa när jag hörde snarkningar.

Nästa morgon hörde jag i sömnen att hon gick upp men sen kom tillbaka och efter en stund upp igen. Mamma hade sagt att hunden skulle gå och sova efter de varit ut så trippa den ner till mig och sov där hihi lite gulligt. Sen blev jag väckt av en hund som pussar en i ansiktet så var väl dags att stiga upp då. Hela dagen idag har jag inte gjort så mycket alls. Varit med hunden och bara tagit de lugnt och kollat lite tv. Nu sitter man här sista veckan innan jag åker på praktik tills skolan slutar. Praktikplatsen blev klar på fredagen och är så glad att jag inte behöver fundera på de mera. Var dock lite mindre roligt att åka hit när man har en söt liten vovve hemma. Undrar var den kommer sova i natt när jag inte är hemma. Lämna i alla fall dörren öppen så den kan gå dit och sova om den vill de. Så nu blir de 5 nätter utan en hund i sängen. Nu får man ju i alla hall ha sängen för sig själv men varit lite mysigt att sova med hunden där. Nog för att den tog upp halva sängen men ändå. Kom inte på att jag hade en hund i sängen när jag vakna första gången så blev tvungen att kolla om den var kvar vilket den var, sov sött den bara. Kollar upp när man svänger sig hihi.

Nu är de bara att vänta på fredag igen då. Då flyttar jag hem på heltid igen och få ha en mysig hund som sover med en. Detta blev otroligt långt så en stor guldstjärna till dig som orkat läsa hela inlägget. Kom ihåg att fråga frågor till frågestunden! Kan vara allt från vilket kön hunden är till ras till temperament och så vidare. kan även vara om nått helt annat, sommarplaner eller hur de är att ha hund igen eller nått helt annat. Fråga på! Ni kan vara anonyma ifall ni vill de.
Hoppas ni haft en bra helg de har jag haft i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar...