fredag 31 oktober 2014

Brandbil...

Jahapp de var fredag i dag då. Jag var ju ledig från skolan eller ja behöver inte sitta i skolan utan kan göra de här. Så jag passa på att sova lite längre eller i stället för att stiga upp runt 7 så steg jag upp när jag skulle börjat. Nu sitter jag här och ska packa ihop mina saker och sen gå till mammas moster.
Nu till en helt annan ska. Runt 12-halv ett så gick brandalarmet (tror de var de i alla fall) men jag märkte inte de till först. Sen hörde jag brandbil men såg inga. Sen efter en halvtimme sluta de tjuta i korridoren och så såg jag två brand bilar åka härifrån. jag fattar ingenting va som hände. Men nu ska jag i alla fall packa ner datorn och sen börja gå. Hoppas ni får en bra dag och en trevlig helg.
(Ni som vill veta hur de går med kattungarna kan kolla in bloggen lite nu som då)
Fotomodell ;)

1 kommentar:

  1. Hej! Det kan ju hända att jag missförstod dig nu, men angående katterna så vore det bra ifall de så fort som möjligt fick komma inomhus och bli socialiserade och vana att umgås med människor. Både för deras egen och för deras nya ägares skull. Är det säkert att mamman försvunnit helt och hållet?
    Hoppas att ni hittar fina hem åt dem alla. <3

    SvaraRadera

Skriv en kommentar...